Är ni intresserade av att fördjupa er relation, ge liv åt en relation som svalnat eller rädda en relation som fastnat i ett ohållbart mönster? Vuxen kärlek kan vara helt fantastisk och upplyftande när det är som bäst, men plågsamt och upplevas som ren tortyr när den inte fungerar. Ibland kan man behöva ta emot neutral hjälp utifrån och då kan parterapi vara ett sätt att komma vidare.


Kommunikation är en av hemligheterna. Om bägge parter kan lära sig ett sunt och rättframt sätt att prata till varandra och dessutom behärskar gåvan att vara närvarande och lyssna, så är mycket vunnet. Din partner ska ju vara din trygga hamn, den du kan vända dig till när du känner dig vilsen och sårbar. Här är det lyhördhet, närvaro och engagemang som är nyckelorden.

En fungerande relation bidrar dessutom till en bättre hälsa och ett längre liv visar forskningen.
Jag arbetar med verktyg så som EFT – Emotionellt fokuserad terapi samt Imago-parterapi, för att assistera er i er relation. En parsession är cirka 1.5 timme lång och då hinner vi med att både prata och göra övningar och samtala omkring eventuella hemuppgifter.